Doordachte design douches

Kies uit een van de vele design douches uit de pura 5000 serie en stel de douche naar jouw persoonlijke smaak en interieurwensen samen.

Er zijn maar liefst 7 scharnier- en greepkleuren. De scharnieren beschikken over een soft design met afgeronde hoeken in chroom, staal, met een metalen inleg in mat wit, mat zwart, geborsteld messing, geborsteld koper en geborsteld zwart. De handgrepen worden afgestemd op het gekozen scharnierdesign. 

Pura biedt je een verrassende combinatie met de gekozen kranen en badkameraccessoires.

Download hier de folder >
Dit product is voornamelijk te koop bij de sanitaire vakhandel >

 

Modellen voor iedere badkamer

 

 

Jij bepaalt het beeld

 

Sfeerbepalers

De sfeer en uitstraling van je douche wordt voor een groot deel bepaald door het glassoort, de profielkleur en het scharnier.

De pura 5000 is beschikbaar in verschillende glassoorten en scharnierdesigns.

Bekijk de profielkleuren & glassoorten Bekijk de scharnieren en grepen

 

Doorslaggevende details

 

Zorgeloos onderhoud

Zowel de scharnieren als de stabilisatiesteun zijn aan het 8 mm veiligheidsglas UV-verlijmd, waardoor het glasoppervlak volledig vlak is.

De handgreep is minimalistisch vormgegeven en niet op het glas, maar op het profiel geplaatst. Dit geeft een fraai stilistisch douchebeeld én zorgt voor schoonmaakgemak. Niet alleen mooi, maar ook nog eens heel praktisch.

Het 5-sterren minimalistisch vormgegeven afdichtsysteem laat zich gemakkelijk schoonmaken en vervangen.

Aangenaam in gebruik

De deuren zijn standaard uitgevoerd met een auto close systeem. Een simpele aanraking is voldoende om de deur de laatste paar centimeters zachtjes te laten sluiten. Niet alleen comfortabel, maar ook veilig voor (kinder-)handen.

De handgreep is aan de binnenzijde voorzien van een siliconen soft touch inleg. Het sluiten van de deur voelt prettig aan en het voorkomt eventuele schade aan tegels en kraan wanneer de deur naar binnen draait.

Eenvoudige installatie

Door het ingenieuze glas- verstelsysteem wordt het glas traploos gesteld in plaats van de profielen, waardoor het aanzicht altijd even minimalistisch is. Een overlap van de profielen behoort tot het verleden. Het muurprofiel is altijd even smal, ook wanneer de douchewand maximaal uitgesteld dient te worden, doordat muren niet recht zijn. Het klemprofiel zorgt ervoor dat de douche altijd na gesteld kan worden en de techniek aan het zicht wordt onttrokken. 

Vind een Sealskin dealer in jouw omgeving