Voor iedere badkamer een passende douche

De naam verwijst naar de uiteenlopende modellen en maatwerkoplossingen binnen deze serie. Er zijn diverse typen nis douches, hoek douches en badwanden voor iedere badkamer. Zélfs voor de meest bijzondere badkamers biedt een Multi-douche uitkomst. Of het nu gaat om een schuine zijde, een aangepaste breedte, of een heel bijzondere opstelling. Met deze serie heb je écht Multi- mogelijkheden!

De douches kenmerken zich door de ronde scharnierprofielen, stabiliteitssteun en chique deurknop voorzien van een soft touch siliconen inleg.

Download hier de folder >
Dit product is voornamelijk te koop bij de sanitaire vakhandel >

 

Modellen voor iedere badkamer

 

 

Jij bepaalt het beeld

 

Kleuren & glassoorten

De sfeer en uitstraling van je douche wordt voor een groot deel bepaald door de profielkleur en het glassoort.
De multi-S 4000 is beschikbaar in verschillende profielkleuren en glassoorten.

Profielkleuren: mat zilver, zilverhoogglans en wit 
Glassoorten: helder, chinchilla, grijs, (semi-)gesatineerd of nebula

 

Doorslaggevende details

 

Zorgeloos onderhoud

De profielarme douches zijn voorzien van duurzame aluminium magneetprofielen, welke goed schoon te maken zijn. Desgewenst kan het glas voorzien worden van een Sealglas behandeling of ProCare glas.

De vouw- pendeldeuren zijn voorzien van scharnieren met een verzonken bevestiging, waardoor de binnenzijde van het glas vrij is van onderbrekingen. Hierdoor is het glas gemakkelijk schoon te maken, zonder obstakels.   

Aangenaam in gebruik

De deuren zijn standaard uitgevoerd met een instelbaar auto close systeem. Een simpele aanraking is voldoende om de deur de laatste paar centimeters zachtjes te laten sluiten. Niet alleen comfortabel, maar ook veilig voor (kinder-)handen.

De deurknop is voorzien van een siliconen soft touch inleg. Het openen en sluiten van de deur voelt hierdoor prettig aan. De vouw-pendeldeuren zijn tevens voorzien van een siliconen demper aan de voorzijde van de deurknop, zodat eventuele schade aan tegels en glas wordt voorkomen.

Eenvoudige installatie

De breedte van de deuren, welke direct aan het muurprofiel scharnieren, zijn eenvoudig en traploos in te stellen. Met een stelwiel, welke verdekt is achter het profiel, kan de deur traploos in de juiste positie worden gebracht. Het stelmechanisme wordt met een tweede afwerkprofiel aan het zicht onttrokken.

Door eenvoudig aan de ronde stabiliteitssteun te draaien van deur-zijwand combinatie, kan een goede sluiting van de deur worden afgesteld. De zijwand beweegt zich een beetje naar binnen of naar buiten, waardoor de deur hier goed tegen aansluit. 

Vind een Sealskin dealer in jouw omgeving