Sealskin Soho® Industrial design douches

Inspiratie
De inspiratie voor Soho® douches ligt in New York waar de huurprijzen de laatste jaren ongelooflijk hard stegen. Start-up bedrijven en nieuwe horeca ondernemingen konden zich niet meer vestigen in reguliere panden en weken uit naar leegstaande industriële gebouwen.
 

Die rauwe look werd synoniem met de trendy bedrijven. En dat sloeg aan, ook in Europa. Met name een moderne vertaling ervan in bijvoorbeeld stalen tussendeuren. Een nieuwe interieurtrend was geboren: Urban chique.

De designers van Sealskin hebben deze stijl aangepast naar de eisen en standaarden voor badkamerproducten en de kwaliteit waar Sealskin om bekend staat. Moderne deuren en inloopdouches met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie is het resultaat.

Innovatief
Bijzondere details, zoals de verborgen scharnieren en de blinde bevestiging van de steun geven Soho® zijn moderne uitstraling. De douche is maar liefst 210cm hoog en te plaatsen met dorpel of juist volledig drempelloos.
 
Schoonmaakgemak voor een douche
Het 8 mm veiligheidsglas is standaard voorzien van de antikalk coating ‘Sealglas’. Aan de binnenzijde is het glas ononderbroken, zodat het eenvoudig te drogen is na gebruik; de scharnieren zijn verborgen, de profielen zitten alleen aan de buitenzijde en de ranke greep is tegen het profiel geplaatst.

Vind een handleiding >


Vind een Sealskin Soho® dealer bij jou in de buurt >